Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 A SZELLEMHÁZ a Somogyságban, Siófoktól kb.: 20 km-re, Budapesttől kb 120 km-re, Tengődön, a református templommal szemben található. Az épület eredetileg papi rezidenciának épült, a XIX. században. A téglafalú, ám úri parasztház jellegű épület jelenleg vendéglátásra lett átalakítva, és kíválóan alkalmas osztálykirándulások, céges rendezvények, főiskolás csoportok, gyermektáborok, nagyobb baráti társaságok számára.

 A házban 3 nagyméretű hálószoba (6, 10, 12 személyes) és egy hátsó vendégház (16 személyes) található, ahol emeletes ágyakon alhatnak a vendégek. Az épülethez tartozik még egy szeparált illemhely (3 különálló WC-vel és mosdóval), valamint két külön bejáratú zuhanyzó-mosdó. A közösségi helységek tágasak, kivállóan alkalmasak kisebb rendezvények, foglalkozások megtartására, az eredeti állapotban megőrzött konyhában pedig a hagyományos sütő főző tevékenységen túl az étkezéshez is elegendő tér kínálkozik.

 Az udvar hatalmas, fákkal és fűvel borított. A levegő tiszta, és biztosított a semmihez sem hasonlítható, háborítatlan vidéki nyugalom.

 A ház 15 km-es körzetén belül található quad pálya, paintball pálya, uszoda, kirándulásra alkalmas erdőség, 25 km-re Siófok, és a Balaton helyezkedik el.

 

Kép

 

szellemhaz-alaprajz.jpgp1010037.jpg

 szellemhaz-kepek.jpg

 

 

 

 

 

 

 

A házban saját rendezvényeket tartunk, de minimum 15 fős csoportok számára is rendkívül kedvező feltételekkel igénybe vehető!

  

Fakultatív programlehetőségek

Lovaglás - 30 perc - oktatás és tereplovaglás - 2700-Ft/fő

 

Paintball - korlátlan légfeltöltés, védőruházat (cipő kivételével), 200 drb töltény, terep - 5000-Ft/fő

 

Quadpálya - terepquadozás

Uszoda

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.